Wie zorgt dat ik geen terugval krijg?

Goede begeleiding is het belangrijkste onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma. Quirine en Nancy van Beauty & Contour geven je een eerlijk en oprecht advies, niet iedereen staat open voor totale coaching op het gebied van afvallen. Je bent er aan toe en dan is het tijd voor een gesprek.

 

Voordat we samen starten, hebben we een vrijblijvende intake. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en erg belangrijk jouw doelstelling. We bekijken je gezondheidstoestand. We nemen je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht op en geven je advies.

Na onze uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Wekelijks zien we je terug bij Beauty en Contour Total bodycare. Wij weten hoe het is. Wij zijn wel slank geboren maar helaas niet slank gebleven, onze ervaring zorgt er voor dat wij jou stimuleren en motiveren bij het afvallen. Wij weten hoe moeilijk het is.

Na het bereiken van het streefgewicht, begeleiden we je nog een jaar lang. Zo zorgen we er samen voor dat je geen terugval krijgt.

Jaarlijks behalen wij onze certificering voor Power Slim voedingscoaches, hierdoor kunnen wij professionele begeleiding geven naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Ervaringen met PowerSlim
Beauty en Contour Zevenbergen