PowerSlim succesverhalen
jurkjes staan me mooi

Klaar voor het mooie weer PowerSlim

 

 

 

 

 

Ik ben Sandra, en woon samen met mijn vriend en twee kinderen in Limburg. Ik had al langer overgewicht en voelde me niet lekker in mijn vel. Ik vond het moeilijk om te bedenken wat ik hieraan zou kunnen doen. Ik had al veel diëten geprobeerd maar die hadden weinig effect.
Omdat het me alleen niet lukte, dacht ik dat één-op-één begeleiding voor mij het beste zou werken. Ik ben met PowerSlim gestart onder begeleiding van een voedingscoach, aangevuld met lekkere producten.
Ik vond het heel fijn dat het meteen duidelijk was wat wel en niet mocht. In het starterspakket zat een handig kookboek en uitgebreide informatie, ik kreeg er meteen zin in toen ik dat las! Toen ik eenmaal de beslissing had genomen om te starten, ben ik er direct vol voor gegaan. Er waren veel producten die ik erg lekker vond en ook de recepten in het kookboek spraken me aan. Ze waren heerlijk en makkelijk te bereiden, ook belangrijk natuurlijk.
Omdat ik moeder van twee kinderen ben, was het wel even afwachten of het ook goed te combineren was met het gezinsleven. Gelukkig was dat totaal geen probleem! Als we pasta eten dan maak ik voor ons allemaal groenten en vlees, zelf pak ik daar dan PowerSlim pasta bij en de rest van het gezin krijgt ‘gewone’ pasta uit de supermarkt. Dat gaat heel makkelijk!
Het programma is niet zwaar, natuurlijk moet je wel goed na blijven denken maar het is heel goed te doen. Wat ook erg fijn is, is dat het zo goed klikte met mijn PowerSlim coach. Ze is iemand die spreekt uit eigen ervaring en weet hoe het is om zwaarder te zijn. Ze helpt me heel goed met het maken van keuzes en bedenken wat wel of niet kan. Het is fijn om samen met haar de week door te nemen en te kijken welke valkuilen ik tegen ga komen, in het weekend of doordeweeks. Samen vinden we daar dan een oplossing voor, zodat je niet wordt overvallen door verrassingen of verleidingen en toch weer voor bijvoorbeeld een frietje kiest.
Ik voel me nu veel energieker, veel vrolijker en ik ben veel fitter. Ook als persoon ben ik veranderd: voor mijn gevoel maak ik veel minder snel een probleem van dingen en alles gaat daardoor veel makkelijker. Zoveel mensen geven me complimentjes, dat steunt me enorm!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christel, 46 jaar

Begin 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Mijn overgewicht begon me tegen te staan. Ik was te vaak te moe om leuke dingen te ondernemen. Dat vond ik jammer, want ik ben dol op gezelligheid en uitgaan. Ik dacht: “Dit word mijn jaar: weg met de kilo’s!”.
Ik heb een kennismakingsgesprek aangevraagd bij en de volgende dag zat ik bij mijn persoonlijke coach. Na dat gesprek ben ik enthousiast de uitdaging aangegaan. Ik ging naar huis met een starterspakket met daarin producten, supplementen en niet te vergeten het kookboek. Ik was er klaar voor!
Met het kookboek van PowerSlim sta ik steeds vaker in de keuken. Koken was al mijn hobby maar nu helemaal! Ik heb geleerd wat wel en niet past in een koolhydraatarm of koolhydraatbeperkte leefstijl. De producten van PowerSlim zijn een prima middel om je doel te bereiken. Ze smaken heerlijk en er is veel variatie.
Door PowerSlim is mijn leven echt veranderd. In een paar maanden tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ik voel me veel fitter en heb volop energie.
Ik heb wel eens eerder pogingen gedaan om af te vallen. Dat voelde dan voor mij als een straf, want dan ‘mocht’ ik niet veel eten. Maar met PowerSlim is iedere dag een feestje. Drie keer per dag lekker eten en drie keer per dag een tussendoortje: wat wil een mens nog meer? Ik ben ook reuze blij met PowerSlim Balance, de gewichtsbehoudlijn van PowerSlim. Dat maakt ook het op gewicht blijven gemakkelijk en leuk.
Ik voel mij happy!

Evelien, 45 jaar
Ik wist dat ik te zwaar was – al jaren. Van tijd tot tijd probeerde ik er iets aan te doen. Dat was nodig ook: ik was snel buiten adem, kleine handelingen zoals het aantrekken van mijn schoenen kostte me moeite en het was lastig leuke kleding te vinden in mijn maat. Mijn lymfeklieren werkten onvoldoende, dus ik droeg steunkousen.
Ik heb verschillende soorten diëten geprobeerd maar het lukte me niet om blijvend af te vallen. Op de één of andere manier kon ik er de rust niet voor vinden. Ik heb een druk leven, werk op onregelmatige tijden en het thuisfront verdient natuurlijk ook aandacht.
In het najaar van 2017 leek het allemaal wat rustiger te worden. Ik kwam een collega tegen die ik een tijd niet gezien had en wauw, wat was zij afgevallen – zo’n mooi lijntje wilde ik ook.
Zij vertelde me over het PowerSlim programma. Ik heb meteen een afspraak gemaakt.
Het volgen van het PowerSlim programma heeft me heel veel goed gedaan. Er is een bepaalde structuur (3x per dag eten, 3x per dag een tussendoortje, tijd nemen voor bewegen) in het programma die me goed doet. Na één week voelde ik me al een stuk beter.
In nog geen half jaar tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ik ben nu slanker maar in andere opzichten ben ik gegroeid: ik heb meer zelfvertrouwen en ik durf weer rechtop te lopen. Ik durf te zijn wie ik ben.

Mijn naam is Ilse Schneijdenberg en ben in ruim drie maanden 17.9 KG afgevalen!

Hoe mijn ervaring begonen is met Powerslim.

Ilse SchneijdenbergIk had over Powerslim gehoord en er was een informatieavond waar ik voor uitgenodigd was. Ik ben daar samen met mijn moeder naar toe ben gegaan. Ik was er weer zo helemaal klaar mee om veel te zwaar te zijn! Het was een gezellige duidelijk avond met lekkere proef dingetjes en aan het einde van de avond werd er geloot wie het starterspakket zou winnen (bij binnenkomst kreeg je een lootje). Ik won!! En ja, dan moet je he?! Vol enthousiasme begon ik 1 oktober met een gewicht van 105.2 kg aan het pakket! Heel veel dingen smaakte heerlijk…ook een aantal dingen niet natuurlijk! Maar dat is wel fijn dat je weet dat je die dingen niet hoeft te komen nadat je startpakket op is. Ik heb de eerste week heerlijk gegeten. Toen ik een week later weer naar Quirine ging om te wegen was ik erg benieuwd en het resultaat was super…3,3 kg eraf! Goede stimulans om door te gaan! Nu inmiddels 3 maanden verder en er is totaal 17,9 kg af. Heerlijk voel ik me. Alle producten die ik gebruik smaken me nog steeds (vooral de praline repen…jammie) en het heeft me nog geen moeite gekost om me aan het producten van Powerslim te houden. Ook al heel vaak uit eten geweest en met de juiste keuzes gewoon in die weken ook goed afgevallen. Heerlijk om al die kilo’s kwijt te zijn. De laatste 10 kg nog en dan kan ik deze zomer in bikini naar het strand!

Liefs Ilse

Zolang ik me kan herinneren ben ik met lijnen bezig.
Ik heb al verschillende afvalpogingen gedaan maar uiteindelijk zaten de verloerne kilo’s er allemaal weer aan.

Na mijn zwangerschap in 2011 kreeg ik “de knop” helemaal niet om, ik ging juist alleen maar meer eten!
bovenop mijn zwangerschapskilo’s kwamen er nog vele kilo’s bij.

Na onze zomervakantie van 2012 vond ik dat er echt iets moest gebeuren ik woog toen ruim 90kg.
Op internet ben ik me gaan verdiepen in verschillende diëten en kwam bij Powerslim terecht.
In het vrijblijvende intake gesprek bij Quirine heb ik besloten er 100% voor te gaan!
De volgende dag vol goede moed begonnen.
De eerste dagen had ik wat hoofdpijn, gedurende het dieet heb ik geen moment honger gehad.

Powerslim is lekker, gevarieerd en ‘s avonds kon ik met mijn gezin mee-eten.
Tijdens het dieet ging ik 1 x per week wegen bij Quirine en zij gaf me elke keer veel tips. Die goede persoonijke begeleiding vond ik erg prettig.
De kilo’s vlogen eraf en ik begon weer lekker in mijn vel te zitten.
In 3 maanden ben ik 22 kilo afgevallen!!!!
Sinds ruim 1,5 maand heb ik weer een normaal eetpatroon.
Ik eet bewuster en voel me fysiek en mentaal veel beter. Eindelijk het gewicht wat bij me past! Ik ben er dolgelukkig mee!
Nu ga ik 1x per maand bij Quirine wegen, zodat ik toch een stok achter de deur heb.

Ik kan Powerslim echt aanraden!
Nancy en vooral Quirine bedankt voor alles!!!

Groetjes

Linda Santbergen

Marina-150x150

 

 

 

 

 

Hallo ik ben Marina 48 jaar en heb samen met mijn moeder 69 jaar het Powerslim dieet gedaan. We zijn erg tevreden over het gewichtverlies ik ben 17 kg afgevallen en mijn moeder 18 kg en dat allemaal in 3 maanden tijd.

Het dieet is super, het is goed vol te houden en producten die je niet mag zijn vervangbaar door powerslimproducten zo kan je gewoon mee eten met je gezin alles is ook goed van smaak,en met de begeleiding van nancy komt het allemaal zeker goed,wat een supervrouw is dat zoals zij je altijd weer stimuleerd!!

Ook krijgen we heel veel leuke reacties en vragen ze hoe we dit gedaan hebben,en zeggen ze ik wil dat ook! dan verwijzen we ze naar Beauty & Contour

Nancy bedankt!!! Marina en Bep.

Aan Nancy en haar succes-team !!!

Na een lange tijd gesukkeld te hebben met een knie-blessure was het zover.. Ik bereikte m’n persoonlijke record aan gewicht. 97 kg. schoon aan de haak. Ben een man met een lengte van 1.78 mtr. en een redelijk actief leven.

Mijn BMI was dus logischerwijze VEEL te hoog, baalde van mezelf en had echt een dikke kop gekregen… Zo kon het niet langer (vond ik)…

Via een vriendin met Beauty & Contour en de producten van POWERSLIM gehoord en enthousiast begonnen.

Uiteindelijk ben ik maar liefst 22 kg. afgevallen en (bijna) elke dag krijg ik wel (positief) commentaar dat dit wel een beter gezicht is 😉 Ik let wel veel meer op m’n voeding maar nu bijna 5 maanden op een stabiel gewicht.

POWERSLIM is niet een wondermiddel want dat ben je uiteindelijk zelf maar door de goede adviezen en juiste ondersteuning óók als je in een dip zit heeft het hele B&C-team een dikke pluim verdient!!!!

Nancy BEDANKT !!!!

Ik ben een vrouw van 36 jaar en heb alles al geprobeerd wat er is, alles hielp maar ik kon het nooit vol houden en het lijnen duurde altijd zolang. Ik was het vertrouwen verloren tot dat Beauty&Contour op mijn pad kwam. Ik heb de stap genomen en een intake gesprek gemaakt en ja hoor ik was verkocht. Ik had weer zin om te lijnen en ben gelijk de volgende dag begonnen.

Ik had het de eerste week echt zwaar ik ben nu 3 maanden verder en ben nu 30 kg kwijt, ik ben er nog niet maar de kop is eraf. Ik ga het vol houden dat weet ik zeker. De dames begeleiden me perfect en als ik straks mijn doel heb bereikt blijf ik gewoon op controle staan. Ik ben weer wat zelf verzekerder en kan dingen doen die ik heel lang niet meer kon! Bedankt Bedankt Bedankt

Iemand die twijfelt niet doen ga gewoon een intake gesprek aan……………….. Net als ik!

Quirine en Nancy zonder jullie was het me nooit gelukt, top.

Hallo allemaal, ik ben Jeanette van Rosmalen en ben jaar 54 jaar.

Jeanette van RosmalenIk houd van feestjes, gezelligheid met een etentje en een drankje! Ik had nooit mijn gewicht in bedwang. Iedere keer weer afvallen en aankomen, ik wast het zo zat. Totdat ik de folder van Power Slim​ binnen kreeg en ik gelijk ben gaan bellen voor een afspraak.

Ik had eerst een intake gesprek waarin alles duidelijk werd uitgelegd wat het dieet voor mij zou kunnen betekenen, de kosten enz. Ik heb een starterspakket gekocht en ben gelijk de volgende dag  begonnen, die week die volgde ben ik super goed doorgekomen en heb lekker gegeten. Ik had geen twijfels meer en dacht dit gaat helemaal goed komen.

De producten van Powerslim zijn allemaal even lekker en je kunt van alles variëren. Je kunt gewoon met een etentje of een feestje meedoen wat erg belangrijk voor mij is, zelfs de feestdagen heb ik me niet druk hoeven maken die zijn goed verlopen met al mijn lekkere tussendoortjes en recepten!

Ik ben nu 6 maanden verder en ben heel tevreden met het resultaat, met de begeleiding en de afbouw periode. Ik voel me gewoon heel goed en super fit en dit alleen maar door powerslim. Ik ben begonnen met 83.6 kg en weeg nu 67.2.

Ik wil Quirine en Nancy hartelijk danken voor jullie begeleiding en steun al die tijd. Ik blijf zeker nog een jaar bij jullie onder controle om mijn gewicht te behouden, deze service bieden jullie mij …. Geweldig!

Lieve groetjes Jeanette van Rosmalen

Jose BroosIk ben José Broos Vermunt ben getrouwd en moeder van 2 dochters. Nadat ik een baan in de thuiszorg vaarwel had gezegd en een baan gevonden had in de horeca, is het voor mij verleidelijker om iets te eten en ieder pondje gaat door het mondje. Langzaam maar zeker kwamen de kilootjes erbij.

Ik heb zoals vele van ons verschillende dingen geprobeerd om af te vallen, maar niets hielp.

Totdat ik het getal met de drie cijfers inmiddels was gepasseerd. Waar ik niet blij en gelukkig mee was.
En ja hoor er kwam licht in de duisternis, een berichtje van Petra Kapitein( een goede kennis) voorbij kwam op Facebook, zij had haar 1ste doel behaald. Ik was zo benieuwd, dus heb ik contact met haar gezocht en samen met Petra een bakske koffie gedronken. Zij was zo enthousiast dat ik er serieus over na ben gaan denken.

Ik heb daarna contact gezocht met Beauty & Contour en zij vertelde mij precies wat ik kon verwachten en hoe het powerslim programma werkte.

Ik ben op 3 oktober 2018 gestart en ben inmiddels 18,5kg afgevallen en eigenlijk al geheel afgebouwd. Ik voel me veel fitter heb veel meer energie. Door de enthousiasme van Quirine Versteeg, Nancy de Zeeuw en Petra Kapitein ben ik aangestoken.

Ik wil daarom iedereen bedanken die mij hierin gesteund hebben en dat ook nog steeds doen.
Ik ben hartstikke trots op mezelf dat ik bijna op het gewicht ben wat voor bij bestemd is.

Groetjes Jose Broos-vermunt

John GelensIk zal me even voorstellen voor de mensen die mij niet kennen. Ik ben John Gelens en ik heb het pakket van Powerslim gewonnen, ik ben nu een kleine 4 weken bezig met Powerslim programma en ben 7,5 kg afgevallen.

Ik ben ook nog eens gestopt met roken per 1 januari, waardoor je normaal heel veel trek krijgt, maar het gaat mij eigenlijk wel goed af!

Ik voel me veel fitter
Ik heb meer energie
Ik heb geen honger

Ik heb al een kledingmaat kleiner

Ik kom elke week bij Beauty&Contour voor mijn weegmoment, we bespreken hoe de week is verlopen, krijg nieuwe tips en ideeën wat ik kan en moet eten!

Ik ben blij ???

Petra KapiteinNooit gedacht dat ik nog eens zou afvallen!

Ik ben Petra Kapitein en nu 51 jaar, ben gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen en 7 kleinkinderen.
Na mijn bevalling van onze tweeling ben ik aardig wat kilo’s aangekomen op onverklaarbare wijze.
Na verschillende diëten en een diëtiste lukte het me nooit om onder het magische getal 100 te komen. Tot afgelopen juni 2018 kwam ik op Facebook een advertentie van Powerslim tegen en het was net of het zo moest zijn, want toevallig zonder enige aanleiding was ik net op het punt gekomen dat ik nu echt klaar was met mijn overgewicht. Ik zocht op de site naar een coach en schreef me in voor een vrijblijvend gesprek. De volgende dag werd ik benaderd door Beauty&Contour en heb ik een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.
Quirine gaf mij uitleg over de mogelijkheden met Powerslim en wist me te enthousiasmeren.
Ze vroeg me naar mijn eerste doel en ik durfde dit eigenlijk niet uit te spreken dat mijn eerste doel de 3 cijfers van de weegschaal wilde hebben want ja dat was een eindje weg daar moest ik 22.1 kg voor afvallen.
Toen ik het haar vertelde zei ze niet: “Petra je moet je doel bijstellen” wat mij eigenlijk verbaasde maar haar enthousiasme bracht mij meer motivatie omdat zij zei dat het mogelijk was. Dit gaat met Powerslim!
Alleen mijn man en mijn jongste dochter waren op de hoogte dat ik gestart was.
Toen ik 16 kg was afgevallen begon mijn omgeving mij te bekijken en complimenten te geven dat ik er zo goed uit zag en vroegen voorzichtig ben je aan het lijnen? En de vragen kwamen natuurlijk hoe doe je het? Ik volg een dieet van powerslim bij Beauty&Contour en heb daar 2 fantastische coachen Quirine en Nancy!
Toen ik op de weegschaal ging staan bij Quirine en ik onder de 3 cijfers kwam weet ik niet meer wie het trotst was Quirine of ik! Als ik in de spiegel keek zag ik nog niet dat ik er goed uitzag totdat Quirine van mij een foto nam en deze mij liet zien. Wauw zei ik, ben ik dat echt?! Wat zie ik er goed uit. Zo leerde Quirine of Nancy mij trots te zijn op mijn resultaat.
Door Powerslim is mijn levenswijze veranderd elke week ga ik met plezier naar Beauty&Contour toe.
Ik krijg tips wat betreft mijn voeding en zelfs kledingadviezen waardoor mijn zekerheid over mijn lichaam beter wordt! Want ja iedereen ziet dat ik ben afgevallen. Mijn zelfvertrouwen groeit met de week. Quirine heeft mij zeker geleerd om trots te zijn op mijn resultaten die ik behaald heb.
Ik ben vandaag op de dag af een half jaar geleden gestart met Powerslim en ik mag met veel trots vertellen dat ik nu 36.3 kg ben kwijtgeraakt en hoop ze nooit meer terug te vinden.

Bedankt Quirine en Nancy dat jullie in mij geloofde en nog steeds zo achter me staan!!