Hoe bereik ik een mooier controur?

De diëtistes van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment van producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling, zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie.
Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase van het programma worden de maaltijden al aangevuld met groenten en vlees of vis. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten!

Het programma van PowerSlim bestaat uit 3 fasen. Je persoonlijke voedingscoach zal je hierin goed begeleiden.

Beauty & Contour - Succesverhalen 2
Fase 2
Bereik je streefgewicht

Nu gaan we samen op weg naar je streefgewicht. Geleidelijk voeg je meer soorten voedingsmiddelen aan je menu toe, graanproducten, zuivelproducten, fruit. Wij leren jou, wat de goede keuzes en de juiste hoeveelheden zijn voor een gezonde en evenwichtige lifestyle.

Fase 1
Afvallen

Je start met 3 tot 5 smakelijke producten van PowerSlim per dag. (dit is per persoon verschillend) Hiernaast eet je mager vlees, kip, vis, eieren en vele soorten groenten, en smaakmakers. Zonder heel veel moeite blijf je koken en eten in gezinsverband. Lekker lunchen en uit eten gaan is ook geen probleem, je valt toch af en dat is wat je wilt. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

Fase 3
Voorkom het jojo effect!

Je streefgewicht is bereikt, maar wij zijn nog niet klaar. Op gewicht blijven is de grootste uitdaging van afvallen. Wij leren je gezond te eten, je gewicht te stabiliseren en je ideale gewicht te behouden. Wij houden je GRATIS een jaar onder begeleiding en mag je iedere maand komen wegen en krijg je waar nodig is van ons advies, zo behoud jij je streefgewicht en voorkom je een terug val!