Welkom bij Beauty & Contour

Wij zijn Nancy Meurkens de Zeeuw en Quirine Bongers. Bij ons kun je terecht voor gewichtsverlies, nagelbehandelingen op handen en voeten en cosmetische pedicuren. Wij hebben alles in huis om aan je vraag op het gebied van schoonheid te kunnen voldoen!

Voor hen die een maatje minder willen is Beauty & Contour dé oplossing! We werken via het Powerslim Dieet. PowerSlim is ontwikkeld door diëtisten. Je voelt je weer goed in je vel! Dit komt door een gezond Voedingspatroon onder professionele begeleiding. Powerslim is een Koolhydraatarm dieet. Meer informatie vind je hier.

Indien iemand interesse heeft in behandeling wordt er altijd eerst een gratis en dus vrijblijvend intakegesprek gehouden. Dit gesprek vindt plaats in een aparte ruimte. Privacy is erg belangrijk. Je krijgt een advies op maat. Voor ieder klant de juiste behandeling! Behandeling op maat, daar gaat het om. Je voelt je op je gemak en begrepen, daar staan wij voor.

Onze behandelingen vinden plaats in een gemoedelijke omgeving met een gezellige sfeer. Wij vinden dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en begrepen wordt. Privacy is erg belangrijk. U krijgt een advies op maat en de juiste behandeling!

Voor afgaand aan de behandeling wordt er altijd eerst een GRATIS en dus vrijblijvend intakegesprek gehouden.

Beauty en Contour Zevenbergen
Beauty & Contour
Nancy Meurkens - de Zeeuw
null

Mijn naam is Nancy Meurkens de Zeeuw, ik ben getrouwd met Pascal Meurkens en ben moeder van drie geweldige kindjes. Ik ben in 2001 mijn bedrijf begonnen op een klein zolderkamertje in het centrum van Zevenbergen. Ik kon van mijn hobby mijn beroep maken en dat was het liefste wat ik deed. Ik durfde ook nog te zeggen dat ik erg goed was in mijn hobby (het zetten van nagels). En dat bleek zo te zijn.

Ik groeide uit mijn jasje en ben daardoor verschillende keren verhuisd met mijn zaak. Nu werken we vanuit een prachtpand aan de Doelstraat 8b in het centrum van Zevenbergen. Ik was zelf altijd met het lijnen bezig en heb werkelijk alle diëten geprobeerd die er zijn.

Totdat ik met Powerslim in aanraking kwam. Er ging een wereld voor mij open. Ik mocht 6x per dag eten en viel goed af. In totaal ben ik toen 30 tot 35 kg afgevallen. Ik wilde dit de wereld vertellen ik heb een extra scholing opgepakt als voedingsdeskundigen. Het werd zo druk met Powerslim en de nagels dat ik het echt niet meer alleen kon.

Quirine Versteeg was op dat moment klant bij mij en viel 14 kg af. Ik wilde met haar samen werken, zij kan het als geen ander vertellen hoe het werkt, waar loop je tegen aan, enz…….Quirine Versteeg is sinds 2011 voedingsdeskundigen en mijn trotse collega!

Quirine Bongers
null

Mijn naam is Quirine Bongers en een trotse moeder van 3 kinderen. Ik wilde al een langere tijd afvallen maar was het geloof in de diëten een beetje kwijt. Ik zag Nancy haar moeder vaak aan het schoolplein en zij was veel afgevallen en bleef haar lijn mooi behouden, dit was voor mij toch de reden om een keer een afspraak te maken voor het powerslim programma. Ik was in een korte tijd veel afgevallen en had er ook nog eens leuke baan bij ! Ik heb de opleiding tot voedingsdeskundigen gedaan en ik werk met veel plezier samen met Nancy bij Beauty&Contour. Mijn werk blijft leuk en uitdagend.