Hallo allemaal,

Mijn verhaal begint op 6 maart 2016. Daar zat ik bij Quirine voor een intakegesprek.

Vele kilo’s aangekomen tijdens mijn zwangerschap en een enkel breken tijdens de zwangerschap werkt ook niet mee. Daarna lukte niet om de kilo’s eraf te krijgen. Ik was al bekend bij de dames omdat ik het ooit eerder had gevolgd en door omstandigheden moest stoppen besloot ik weer een afspraak te maken.

Na een goed intakegesprek stond ik buiten met mijn spullen en begon ik met volle moed. En de eerste week werd ik beloond. Wow 4 kg eraf!! De weken erna vlogen ook de kilo’s eraf.

Moeilijke momenten heb ik niet gehad. Wisselde goed de producten af en ik at elke dag heel lekker. En zelfs ging ik mijn zoontje naar de Mac Donalds . Hij aan een happymeal en ik at een powerslim product en het kostte me totaal geen moeite. De kilo’s vlogen er van af totdat het even wat langzamer ging met onsjes . Dan moet je het volhouden en ja hoor de aanhouder won, ze vlogen er weer vanaf.
In augustus ben ik naar een andere fase gegaan en toen was ik 24 kg lichter . En nog steeds ben ik rustig aan het afbouwen en ben ik 27 kg kwijt. Dat betekend een nieuwe garderobe, veel meer energie, beter in mijn vel zitten en de complimenten wat ik krijg …zo leuk!

Ik wil bij deze Quirine en Nancy bedanken voor de geweldige begeleiding. Niks was te veel . Ik kon ze altijd bellen en appen bij vragen. Ook elke week stond Quirine voor me klaar om mn vragen te beantwoorden , te motiveren en complimenten te maken!

Quirine en Nancy jullie zijn toppers! Bedankt en ga zo door.

Daniela van Zanten Meer weergeven