French manicure nagels, zijn nagels voorzien van een witte gel of acryllaag aan de top van de nagel. Het nagelbed wordt voorzien van een transparante of roze laag. Ik gebruik verschillende wit-tinten en verschillende roze tinten of transparant, zodat we de juiste keuze bij je handen maken. Voor een natuurlijke uitstraling of juist voor geen natuurlijke uitstraling.

Hoe gaat de behandeling

De handen worden gedesinfecteerd, nagelriemen lichtjes terug geduwd en de natuurlijke nagel wordt in model gevijld, gereinigd en opgeruwd, zodat de gel of acryl goed op de nagelplaat hecht. De nagelverlenging kan plaats vinden door middel van een tip of sjabloon. De witte gel of acryl wordt op het uiteinde van de nagel aangebracht en de smile-line wordt gezet. Het nagelbed voorzie ik van een transparante of roze laag. De nagel wordt in vorm gevijld en er ontstaat een mooie en stevige nagel.
Tot slot wordt de nagel voorzien van een hoogglans toplaag.

Na de behandeling worden de nagelriemen voorzien van nagelriemenolie, deze voedt en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels. De verzorgende handcrème maakt de behandeling af en je kijkt vervolgens naar een zeer verzorgende hand met prachtige french manicure nagels.