Een sneldrogende gelnagellak die door middel van LED/ UV-technologie uithard, die in heel veel kleuren zijn. De colorgel blijft 2 à 3 weken permanent op je nagel zitten. Colorgel blijft niet alleen lang zitten, het geeft ook nog eens een lichte versteviging.

Hoe gaat de behandeling?

De handen worden gedesinfecteerd, nagelriemen lichtjes terug geduwd en de natuurlijke nagel wordt in model gevijld en gereinigd. Vervolgens wordt de colorgel in vier dunne lagen op de nagel aangebracht en wordt de hand enkele minuten onder een LED/UV-lamp gehouden, zodat de colorgel uithardt.

Wij vijlen dus absoluut nooit op de nagelplaat!!

Bij het verwijderen van colorgel worden de nagels ingepakt met daarvoor speciaal bestemde folies met vloeistof (colorgel remover), na 10 minuten kan de resterende Colorgel makkelijk verwijd worden, zonder op de nagelplaat te vijl. Zo behoudt je een gezonde en natuurlijke nagelplaat zonder beschadiging.

Na de behandeling worden de nagelriemen voorzien van nagelriemenolie, deze voedt en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels. Vervolgens wordt de gehele hand verzorgd met een voedende handcrème.