Beauty & Contour - NagelstudioNagels om van te houden en naar eigen smaak.  Gelnagels, colorgel, nagelversteviging, nagelverlenging, French manicure, manicure,  lakken van teennagels met French manicure of colorgel, bruidsnagels enz…..

Het is bij Beauty&Contour allemaal mogelijk.

Eerlijkheid, hygiëne, kwaliteit en service staan bij Beauty&Contour hoog in het vaandel, onze kwaliteit draag jij iedere dag op je handen, je draagt kwaliteit op je nagels en daarom geven wij 100% garantie bij het zetten van een nieuwe set Gel nagels.

Nagelbijters zijn ook van harte welkom, speciaal voor hen bieden wij een compleet nagelbijtarrangement om van de nagelbijt-verslaving af te komen.

In de salon gebruiken wij alleen kwaliteit nagelproducten zoals van O.P.I, CND™ SHELLAC enz…!
Manicure
Colorgel
Gelnagels
French Manicure
Nagelbijt arrangement
Bruidsnagels

Hoe gaat de behandeling?

Voordat wij beginnen aan een behandeling gaan we eerst kijken wat je wensen en verwachtingen zijn. Wij bekijken en beoordelen de kwaliteit van je nagels en geven aan welk systeem het beste bij je past. Wij leggen precies uit wat we gaan doen en waarom wij het advies geven voor gel, colorgel of juist alleen een manicure behandeling! De keuze maak je zelf!
Alle behandelingen worden aan een speciale nageltafel gegeven, met een professioneel, goed afzuigsysteem. Op deze manier kunnen dampen van lakken en removers, maar ook stof nagenoeg niet ingeademd worden.

De nagelstudio van Beauty en Contour biedt alles wat je mag verwachten van een professionele nagelverzorging.

Wie heeft dit specialisme?

Beauty & Contour - Nancy de Zeeuw nagelspecialistMijn naam is Nancy Meurkens de Zeeuw, ik ben getrouwd met Pascal Meurkens en ben moeder van drie geweldige kindjes. Ik ben 18 jaar geleden mijn bedrijf begonnen op een klein zolderkamertje in het centrum van Zevenbergen. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt dit is het liefste wat ik deed en waar ik erg goed in was en ben is het zetten van nagels. Ik groeide uit mijn jasje en ben daardoor verschillende keren verhuisd met mijn zaak, waardoor we nu in een prachtpand aan de Lammergors 41 in Zevenbergen zitten.